Ugrás a tartalomra

Eurovíziós Percek még ma a Pannon Rádióban!

2017.05.14
10:48
Vörös Gábor, a Pannon Rádió tudósítója ott volt a kijevi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén
Vörös Gábor, a Pannon Rádió tudósítója ott volt a kijevi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén. Ő a helyszínen úgy látta, egyértelműen a közönség és a zsűri kedvence is volt a félénk és nagyon szerény portugál versenyző Amar Pelos Dois című dalával, akit az Eurovízió kezdete óta befutónak tartottak a fogadóirodák. Ami meglepetés volt szombat este, hogy a szintén győztes esélyesnek vélt olasz Francesco Gabbani csak a hatodik helyezést érte el. Joci Papai from Hungary performs the song "Origo" during the Final for the Eurovision Song Contest, in Kiev, Ukraine, Saturday, May 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) Pápai Joci a közönség kedvence volt inkább, a nemzetközi zsűrinek határozottan nem nyerte el a tetszését, hiszen nagyon kevés pontot adtak a dalának. A legtöbb pontot a horvátországi zsűri (12) és Szerbia (10) adta a magyar versenyzőnek. Ezen kívül Észtország adott 8 pontot, más országok zsűrije nem, vagy csak 1-2 ponttal értékelte Joci Origo című számát. A rajongók részéről viszont határozottan jó volt a megítélés: Joci a hetedik legtöbb közönségszavazatot érte el, ezzel tudott a nyolcadik helyen végezni. A magyar delegáció már vasárnap visszatér Magyarországra, és hálásak a vajdasági magyarok támogatásáért is. Az Eurovíziós Dalfesztivált jövőre tehát Portugália rendezheti, a pontos helyszínt később nevezik meg. A Pannon Rádióban egyelőre elbúcsúzik az Eurovíziós Percek. Az utolsó adás ma 15 órakor kezdődik Vörös Gáborral Kijevből.
eurovízió
döntő
Kijev
Vörös Gábor

Most

09:29, Frissítve: 11:52

Könnyebb lesz, ha átlépjük a 2 és félmilliót

Amennyiben eléri a 2,5 milliót a mindkét dózissal beoltottak száma, jobb lesz a járványügyi helyzet, amikor pedig átlépi a 2,8 milliót ez a szám, akkor már közel állunk majd a teljes biztonsághoz - jelentette ki a szerb elnök.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.