Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Exkluzív interjú a világhírű filmsztárral

2019-12-10
08:52
2019-12-10
17:28
Forrás
Szabadkai Magyar Rádió
Egy filmfesztivál létrehozásáról tárgyalt Zomborban a legendás amerikai filmcsillag John Savage - erről is beszélt a Szabadkai Magyar Rádiónak adott exkluzív telefoninterjújában a mozisztár.

Elmondta, hogy amennyiben megvalósulna a szemle, ő lenne a védnöke. Ahogy már arról beszámoltunk, az 1979-es Miloš Forman által rendezett Hair című musical főszereplője a film klasszikus színpadi változatának újvidéki bemutatójára is ellátogatott a múlt héten. A telefoninterjúban mesélt arról is, hogy elvarázsolta az Ifjúsági Színházban játszott produkció. Kiemelte: néha elő kell venni az ilyen örök érvényű történeteket, hogy az új generációk is bátorságot meríthessek belőle. Elbűvölte fiatal kollégáinak játéka és elérzékenyülve nézte a darabot, mert mint mondta eszébe jutott az, hogy az alapművet négy évtizede mutatták be a filmszínházak.

„Nagyon sok érv szól amellett, hogy bemutassuk ezt újra meg újra, olyan országokban mint Szerbia vagy Amerika. Fellelhető itt a bátorság szelleme. Amikor látod együtt énekelni a gyerekeket, a különböző származású, hátterű embereket, akkor az jótékony hatással van a lélekre.”

A mozisztárral készült teljes interjút karácsonykor hallhatják a Szabadkai Magyar Rádióban.

John Savage
Hair
filmsztár
interjú
Szabadkai Magyar Rádió

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.