Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Extrém erős UV-sugárzás lesz ma

2021.06.20
12:34
Forrás
RHMZ
Napos, meleg időnk lesz ma is, csapadék sehol sem valószínű. Délután akár 31-32 fok is lehet.

Az UV-sugárzás 11 és 15 óra között többfelé extrém erős lesz, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről. Nagy lesz a napszúrás veszélye is, így napközben kerüljük a tartózkodást a tűző napon.

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Térségünkben az elkövetkező napokban is tombol majd a kánikula. Napos, gomolyfelhős, igazi nyaralóidő várható. Néhol már forróság valószínű, hétfőn 35-36 fokos csúcsértékkel. Kedden és szerdán a forró napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarja, a jövő hét közepén akár 37-38 fokos forróság is lehet. Csütörtökön a megélénkülő északnyugati szél pár fokkal frissebb levegőt hozhat, de még így is marad a kánikula 32 Celsius-fok körüli értékekkel. Elszórtan lehet zápor, zivatar a sok napsütés mellett.

időjárás
UV-sugárzás

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.