Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ez már ősz a javából

2021.10.07
11:12
Forrás
RHMZ
Erős széllökésekre figyelmeztet a holnapi nap kapcsán a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Viharos erejű keleti és délkeleti széllökésekre van kilátás a dél-bánáti térségben.

A hét második felében heves esőzések is előfordulhatnak Szerbia-szerte. Pénteken a csúcshőmérséklet nem haladja meg a 15 fokot, a leghidegebb órákban pedig 10 fokot mérhetünk.

Szombaton és vasárnap is hasonló időjárás lesz térségünkben, az átlaghőmérséklet 12-13 fok körül alakul, nagyobb mennyiségű csapadékra pedig a hét utolsó napján lehet számítani.

ősz
időjárás
szél
eső

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű