Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Aćimović

Fagy és havazás

2021-01-15
07:53
Forrás
RHMZ
Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.

Holnap kora reggel -4 fok lesz, és többfelé várható hószálingázós, havazás. A legmagasabb nappali hőmérséklet nem emelkedik fagypont fölé. Mindössze -1 fok várható. Vasárnap még keményebb lesz az időjárás. Ekkor már -6 fokot is mérhetünk a hajnali órákban. Ekkor még több hó eshet országszerte, ami a fagyoknak köszönhetően nagyobb valószínűséggel meg is maradhat. A leghidegebbet hétfőre jósolják a meteorológusok, -8 fok ígérkezik, egyes helyeken akár -10 fok is lehet.

időjárás
tél

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.