Ugrás a tartalomra

Fagyi reggelire? Pannon Reggelire!

2021.08.14
17:28
2021.08.14
17:42
Forrás
Pannon RTV
Tóparti fagyi partira várta hallgatóit és a hűsítő édességek rajongóit a Pannon Reggeli csapata.

Molnár Lajkó Anett, Zvekán Péter, valamint Brasnyó és Sánta Zoltán fagylaltkóstolót tartott és Palics legvonzóbb turisztikai lehetőségeit is igyekeztek bemutatni.

Csokoládé, vanília, nyal az egész família. Hát még akkor, ha olyan hűsítő finomságok vannak a kínálatban, mint a Réel Chocolate kézműves fagylaltkülönlegességei. A reggelisek pedig belenyaltak mindenbe, amibe csak lehetett.

Sós-karamella, mangó, pisztácia, mandarin. Nem győzték végigenni a Réel kézműves fagyijait. A zentai Lengyel István vállalkozása kezdetben a különleges csokoládék ízvilágának szinonimája volt. Már több mint egy éve szó szerint belekóstoltak a fagylaltkészítésbe is.

Lengyel István, tulajdonos, Réel Chocolate: „Ha a kézműves fagylaltról beszélünk, javarészt arra gondolunk, hogy válogatott, kizárólag eredeti alapanyagokkal dolgozunk. Arra gondolok, hogy a mangó mangóból készül, a csokoládé pedig valódi csokoládéból, és sorolhatnánk. Nem használunk különféle adalékanyagokat és egyéb boszorkányos dolgokat. Tiszta ízek, tiszta alapanyagok, így pedig egy nagyon finom, valódi fagylaltot kapunk.”

A Pannon Reggeli és a Réel együttműködése idén kezdődött, a csapat pedig úgy döntött, a Palicsi-tó partján egy közös, élő rádióműsorban kóstolják végig a hűsítő gombócokat. Arról kérdeztük őket, hogy milyen érzés a rekkenő hőségben műsort vezetni.

Zvekán Péter és Sánta Zoltán:
„- Izgalmasabb, az biztos. Kilépsz a komfortzónából, az tuti.
- Zoli, számodra milyen kihívásokkal jár ez a dolog?
- Nagyon bírom a terepi műsorokban, hogy lehet a Facebookra is dolgozni. Sokat tudunk kép- és videóanyagokkal dolgozni. Én ezt baromira szoktam élvezni. Közösen összedugtuk a fejünket, rendeztük a dolgokat, kitaláltuk a koncepciót, és a Facebookon gyakorlatilag már megtekinthetők ezek az anyagok.”

Molnár Lajkó Anettnek ez volt az első, élő terepi műsorvezetése: „Nagyon jó az együttműködés a technikával, a vendégekkel, mindenki nagyon rugalmas. Tök jó a hangulat. Nagyon szeretem ezeket a műsorokat, mert ezek nyilván bennünket is sokkal jobban összekovácsolnak. Kihívásnak kihívás, de állunk elébe legközelebb is.”

A műsor végén fagylaltkóstoló-versenyt is szervezett a csapat. Zecinek és Anettnek azonban kicsit sem esett nehezére felismerni a mangót, a sós karamellát, a vörösboros málnát és a mákot.

A Pannon Reggeli szeptemberben tér vissza a Pannon Rádió 91.5-ös frekvenciájára. A reggelisek azonban addig is várják hallgatóikat terepi műsorokkal, legközelebb Szabadkán, majd Magyarkanizsán is. A hallgatók minden friss információt megtalálnak a Pannon Reggeli Facebook-oldalán.

fagylalt
Pannon Reggeli
Zvekán Péter
Sánta Zoltán
Brasnyó Zoltán
Molnár Lajkó Anett
Réel Chocolate

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.