Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fagyi reggelire? Pannon Reggelire!

2021.08.14
17:28
2021.08.14
17:42
Forrás
Pannon RTV
Tóparti fagyi partira várta hallgatóit és a hűsítő édességek rajongóit a Pannon Reggeli csapata.

Molnár Lajkó Anett, Zvekán Péter, valamint Brasnyó és Sánta Zoltán fagylaltkóstolót tartott és Palics legvonzóbb turisztikai lehetőségeit is igyekeztek bemutatni.

Pannon RTV

Csokoládé, vanília, nyal az egész família. Hát még akkor, ha olyan hűsítő finomságok vannak a kínálatban, mint a Réel Chocolate kézműves fagylaltkülönlegességei. A reggelisek pedig belenyaltak mindenbe, amibe csak lehetett.

Pannon RTV

Sós-karamella, mangó, pisztácia, mandarin. Nem győzték végigenni a Réel kézműves fagyijait. A zentai Lengyel István vállalkozása kezdetben a különleges csokoládék ízvilágának szinonimája volt. Már több mint egy éve szó szerint belekóstoltak a fagylaltkészítésbe is.

Lengyel István, tulajdonos, Réel Chocolate: „Ha a kézműves fagylaltról beszélünk, javarészt arra gondolunk, hogy válogatott, kizárólag eredeti alapanyagokkal dolgozunk. Arra gondolok, hogy a mangó mangóból készül, a csokoládé pedig valódi csokoládéból, és sorolhatnánk. Nem használunk különféle adalékanyagokat és egyéb boszorkányos dolgokat. Tiszta ízek, tiszta alapanyagok, így pedig egy nagyon finom, valódi fagylaltot kapunk.”

Pannon RTV

A Pannon Reggeli és a Réel együttműködése idén kezdődött, a csapat pedig úgy döntött, a Palicsi-tó partján egy közös, élő rádióműsorban kóstolják végig a hűsítő gombócokat. Arról kérdeztük őket, hogy milyen érzés a rekkenő hőségben műsort vezetni.

Zvekán Péter és Sánta Zoltán:
„- Izgalmasabb, az biztos. Kilépsz a komfortzónából, az tuti.
- Zoli, számodra milyen kihívásokkal jár ez a dolog?
- Nagyon bírom a terepi műsorokban, hogy lehet a Facebookra is dolgozni. Sokat tudunk kép- és videóanyagokkal dolgozni. Én ezt baromira szoktam élvezni. Közösen összedugtuk a fejünket, rendeztük a dolgokat, kitaláltuk a koncepciót, és a Facebookon gyakorlatilag már megtekinthetők ezek az anyagok.”

Pannon RTV

Molnár Lajkó Anettnek ez volt az első, élő terepi műsorvezetése: „Nagyon jó az együttműködés a technikával, a vendégekkel, mindenki nagyon rugalmas. Tök jó a hangulat. Nagyon szeretem ezeket a műsorokat, mert ezek nyilván bennünket is sokkal jobban összekovácsolnak. Kihívásnak kihívás, de állunk elébe legközelebb is.”

A műsor végén fagylaltkóstoló-versenyt is szervezett a csapat. Zecinek és Anettnek azonban kicsit sem esett nehezére felismerni a mangót, a sós karamellát, a vörösboros málnát és a mákot.

A Pannon Reggeli szeptemberben tér vissza a Pannon Rádió 91.5-ös frekvenciájára. A reggelisek azonban addig is várják hallgatóikat terepi műsorokkal, legközelebb Szabadkán, majd Magyarkanizsán is. A hallgatók minden friss információt megtalálnak a Pannon Reggeli Facebook-oldalán.

fagylalt
Pannon Reggeli
Zvekán Péter
Sánta Zoltán
Brasnyó Zoltán
Molnár Lajkó Anett
Réel Chocolate

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű