Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Aćimović

Fagyos napok következnek

2021-01-14
07:51
2021-01-14
08:18
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
Szerbiában ma a legalacsonyabb hőmérséklet -6 és 0 fok között alakult, a legmagasabb pedig 4 fok lesz. A hétvégén már napközben is fagypont alatt marad a hőmérséklet.

A meteorológusok szerint ma országszerte lehet hószállingózásra számítani. Vajdaság területén a délutáni órákra kitisztul a felhőzet. Az előrejelzések szerint a hőmérséklet a következő két napon hasonló lesz, mint a mai, viszont a hétvégére a jeges levegő, hideg áramlat érkezik Európa északi részéről. A hétvégén nem csak éjszaka, hanem napközben sem enyhül az idő, fagypont alatt marad egész nap a hőmérséklet. A hajnali fagyok igen kemények lehetnek, a minimum hőmérséklet elérheti akár a -8, -10 fokot is a jövő hét elején. Némi felmelegedésre egy hét múlva számíthatunk. Addig marad a hideg és a mérsékelten, időnként erősen felhős idő, számottevő csapadék nélkül.

időjárás
hideg
tél

Most

17:45

Holttestekre bukkantak a berobbant aranybányában

Holttesteket emeltek ki a kelet-kínai Santung tartományban a bő két hete berobbant aranybányából hétfőn, egy nappal az után, hogy tizenegy bányászt élve mentettek ki a mélyből – jelentette a helyi hatóságok közlésére hivatkozva a kínai sajtó.
17:10, Frissítve: 17:27

Interjú Rúzsa Magdival a Pannon Presszóban

A Pannon Rádiónak nyilatkozott Rúzsa Magdi vajdasági énekesnő, aki szombaton megnyerte a Petőfi Zenei Díj 2020 elnevezésű gálán az év legjobb női előadója kategória díját.

Népszerű