Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Faültetési akciót szerveztek Palicson

2020-12-18
13:07
2020-12-18
15:46
Forrás
Pannon RTV
A Palics-Ludas Közvállalat fásítási programja keretében 6 facsemetét ültettek el a Palics Park Hotel előtti téren.

A helyükön lévő fákat biztonsági okokból kellett kivágni. Itt keskenylevelű kőrisek kaptak helyet.

Emellett a Magyar László téren és a tölgyfasétányon is új fa- és bokorcsemetéket ültettek.

Dobó Márta, a Palics-Ludas Közvállalat igazgatója: „Ahhoz, hogy egy park, hogy egy tér szép legyen, ahhoz nem elég csak karbantartani a fákat, sajnos néha az idős fákat, a beteg fákat ki kell venni. Természetesen újak is kerülnek a helyükre. Közel 400 fa, illetve bokor került most ebben az idényben elültetésre, és bízunk benne, hogy az idelátogatókat nem csak a fák kivétele, hanem ez az ültetési akció is nagy örömmel fogja érinteni, és bízunk benne, hogy sokáig módunk lesz még élvezni ezeknek a fáknak, bokroknak a jelenlétét ezeken a területeken.”

Palics
faültetés
Dobó Márta

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.