Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Februári tavasz

2021-02-22
08:42
Forrás
RHMZ, idokep.hu
Tavaszias, kiránduló idő köszönt ránk február utolsó hetében.

Derült, napos lesz felettünk az ég, csapadékra nagy valószínűséggel nem kell számítanunk az elkövetkező napokban. A párás, ködös reggelek után a nappali hőmérséklet csaknem a 18 fokot is elérheti majd, azonban a tartósabban borult, párás, ködös tájakon hidegebb lesz az idő. Késő estére 1 és 9 fok közé hűl le a levegő.

A légmozgás gyenge marad térségünkben. A hét elején fronthatás nem terheli szervezetünket. Azonban az arra érzékenyeknél melegfront jellegű tünetek jelentkezhetnek. Gyakoribb lesz a fejfájás, az alvászavar, a fáradékonyság, továbbá fizikai és szellemi teljesítő képességünk is romolhat. Ennek köszönhetően sokaknál figyelmetlenség, koncentrációs zavar jelentkezhet, ami növeli a balesetek előfordulásának kockázatát.

időjárás-előrejelzés
időjárás

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.