Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felelősséggel tartozunk az állatokért

2020.10.17
18:34
Forrás
Pannon RTV
Menhelyi kutyákat és macskákat ábrázoló fotókiállítással hívta fel a figyelmet a felelős állattartásra a Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat szombaton.

A Kiserdőben kialakított kutyafuttatóban a kóbor állatok befogadását népszerűsítették a szervezők, valamint az ivartalanításról is hallhattak az érdeklődők. Az eseményen azt is elmondták, hogyan közelítsünk egy kóbor állathoz, úgy, hogy ne támadjon meg bennünket.

állat
kutya
macska
kutyamenhely
macskamenhely

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.