Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Felgyorsulhat a teherforgalom a magyar határátkelőkön

2019-10-07
15:25
Forrás
MTI, napi.hu
A magyar Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a rendőrség az érdekképviseletek bevonásával vizsgálja a teherforgalom gyorsításának lehetőségeit a határátkelőkön - közölte a NAV hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a NAV vezetője és az országos rendőrfőkapitány pénteken Röszkén tárgyalt a lehetséges megoldásokról, a várakozási idő csökkentéséhez szükséges feltételekről. A közleményben felidézik, hogy a közúti határátkelőhelyek személyforgalmában már július óta működik az úgynevezett egymegállásos rendszer, az utazóknak csak egyszer kell megállniuk a határon, mivel a rendőrök és a pénzügyőrök egy lépésben, közösen ellenőrzik a gépjárműveket. A közlemény szerint a rendszer a nyári forgalomban jól vizsgázott, a határokon a személyforgalom gyorsabb és egyszerűbb lett.

határ
teherforgalom
Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Most

07:25, Frissítve: 07:43

Thiem legyőzte Đokovićot

Novak Đoković kikapott az osztrák Dominic Thiemtől Londonban. A férfi tenisz ATP-világbajnokság keddi játéknapján, a második csoportkörben tegnap este csapott össze a két teniszező.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.