Ugrás a tartalomra

A felsőhegyi Kis Gabriella a Nemzet Szépe (videó)

2017-06-19
10:40
A felsőhegyi Kis Gabriellát választották a 2017-es Nemzet Szépének Magyarországon
A felsőhegyi Kis Gabriellát választották a 2017-es Nemzet Szépének Magyarországon. A több száz jelentkező közül 10 versenyző mutathatta meg magát a szombati döntőn, amit a gödöllői királyi kastélyban tartottak. A 21 éves felsőhegyi lány szülei sorra fogadják a rokonok és a falubeliek gratulációját és rendkívül büszkék lányukra. Kis László, Felsőhegy: „Mint minden édesapa, én nem is tudom, ez egy olyan dolog, hogy nincs a világon az az érzés, amivel meg tudnám mondani. Egy boldogság.” Kis Gabriella már többször indult vajdasági és helyi szintű szépségversenyeken. Akkor nem ő vitte el a koronát. Kis Ildikó, Felsőhegy: „Nagyon örülünk, hogy a Gabi megnyerte a szépségversenyt. Azelőtt is próbálkozott már többször, de ez volt a legszebb, a legjobb, első helyezett lett. Nagyon örülünk.”Kis Gabriella jelenleg ápolónőként dolgozik egy szegedi klinikán. A korona mellett nyertesként 1 millió forint készpénzt, és egy Fiat 500-as gépjárművet is hazavihet. A szépségkirálynő ma délután a Pannon Rádió Pannon Presszó című műsorának nyilatkozott. Azt mondta: szépségkirálynőként azt az üzenetet szeretné terjeszteni, hogy nekünk magyaroknak nemzetként össze kell tartanunk. „Soha nem adatott meg, hogy egy ilyen nyereményt megnyerhessek. De ezek a nyeremények csakis egy tárgyat képeznek, és nekem a legfontosabb az, hogy összetartsunk, nekem ez volt a legnagyobb nyeremény, hogy megtanuljuk, hogy egy nemzetként össze kell fognunk.” A felsőhegyi lány 2018-ban mutatkozhat be a Miss Nation’s ­Beauty világversenyen. Az elkövetkezendő időszakban a magyar nemzetet képviselő királynőnek feladata lesz, hogy hírül vigye Magyarország turisztikai- és természeti értékeinek, gasztronómiájának, hagyományainak, történelmének és nemzeti specialitásainak ismeretét is. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor tér haza szülőfalujába, immár a koronával együtt.

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Csatát vívtak Bácskossuthfalván a gyerekek

Az 1110 éve zajlott pozsonyi csata elevenedett meg a bácskossuthfalvi Idős Kovács Gyula Általános Iskola tornatermében. A gyermekhét részeként az intézmény diákjai játszották újra a csatát.