Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Feltorlódhat a sor a határon

2021.12.31
12:06
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező időszakban ismét torlódásra kell számítani a szerb-magyar határszakaszon.

Az illetékesek szerint az előttünk álló héten mindkét irányban kialakulhat időszakos torlódás, míg az ortodox karácsonyt követően, a jövő hétvégén leginkább Magyarország felé kell majd vesztegelni, ugyanis a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások megindulnak visszafelé. A határhelyzet óráról órára változhat, mindenki, aki útnak indul, tájékozódjon az aktuális helyzetről a mobilos alkalmazásokon, továbbá a közösségi oldalakon.

határ
szerb-magyar
szerb-magyar
határátjáró
határátkelőhely

Most

11:33, Frissítve: 11:41

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
10:51

A csúcson is netezne? - megteheti

Mostantól a Kilimandzsáró is szélessávú internetet kap, hogy a turisták tweetelhessenek, instázhassanak vagy whatsappozhassanak, miközben megmásszák Afrika legmagasabb hegyét.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.