Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Fergeteges Gólyabulit szervezett a VIFÓ

2018.11.09
14:07
2018.11.09
16:14
Forrás
Pannon RTV
Csütörtök éjszaka vajdasági magyar egyetemisták mulattak együtt Szabadkán a Vajdasági Ifjúsági Fórum által szervezett Gólyabulin. Az est folyamán DJ-k és népszerű rockbandák zenéltek a fiataloknak.

Huszonkettedik alkalommal tartotta meg a VIFÓ a Gólyabuliját Szabadkán. Rengeteg résztvevő jött el és nagyon jó hangulat volt.

Az est folyamán fellépett DJ DENNI, iLektro, az AADM illetve a Phrenia együttes is. A bulizó fiatalok pedig annak ellenére, hogy pénteken is iskola van, önfeledten szórakoztak.

Pannon RTV/Varga Dániel

„Szerintem nagyon jó, hogy a magyar fiatalokat összehozza és végre együtt lehessünk, bulizzunk, társalogjunk, mert így hogy elkezdődött az iskola, elég nehéz összehozni, a barátokat meg minden, és ez szerintem tök jó buli! Együtt vagyunk mindannyian és bulizunk!”

„- Most vagyok itt először.
- Milyen a benyomásod így elsőnek?
- Csantavért én képviselem. Én vagyok a legerősebb csantavéri. Eljöttem erre a bulira, majd otthon elmesélem mindenkinek, milyen volt.”

„Viszonylag sok ismerőssel találkoztam, amire nem számítottam igazából, mert most vagyok Szabadkán először buliban!”

Pannon RTV/Varga Dániel

Szollár Ádám a Vajdasági Ifjúsági Fórum alelnöke szerint a szürke hétköznapokban fontos a diákok számára a kikapcsolódás: „Ez már 22. alkalommal van megszervezve és ez még 96-ban kezdődött el az egész és minden évben folyamatosan meg volt tartva, úgyhogy nagy hagyománnyal bír. Jó látni, hogy még mindig mennyi fiatal eljön a rendezvényeinkre és a bulijainkra.”

A nagy tömeget vonzó VIFÓ gólyabuli a hajnali órákig tartott.

VIFÓ
gólyabuli
Szabadka

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.