Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Fergeteges hangulat volt a Save The Kids rendezvényen

2019.01.26
16:04
2019.02.04
08:22
Forrás
Pannon RTV
Fergeteges partyhangulatban telt el a péntek este a Save The Kids nevű jótékonysági rendezvényen Szabadkán.

A teljes bevételt a városban található Dositelj Obradović Iskolaközpont kapja fejlesztő technológiai eszközök beszerzésére.

Idén a Madlen volt az otthona a Save The Kids-nek, amelyet a VIFÓ szervezett. Megtelt a szórakozóhely DJ-kel és önfeledten szórakozó fiatalokkal.

Bagi Valentina: „Én már korábban érkeztem, egyre több ember van. Ennek nagyon örülök, hogy egyre több ember jelenik meg a jó cél érdekében.”

Zabos Enikő, Budánovity Nikoletta:
„- Örülök, hogy van ilyen. Kár, hogy nincs sűrűbben.
- Ugyanígy gondolom én is. Szóval ez egy jó dolog. Többet kellene ilyesmit csinálni. A szegényeken segíteni.”

Pannon RTV/Varga Dániel

A lemezlovasok sorába a médiaházunk munkatársa Szlacki Csilla, vagyis művésznevén Arrhythmia újra meghívást kapott. Ő sem hagyta pihenni a közönséget:
„- Mivel több mint egy órás lesz a szettem, a technónak különböző stílusait játszom.
- Voltál-e már előzőleg a Save The Kids bármelyik buliján?
- Természetesen! Ez a harmadik fellépésem.”

Pannon RTV/Varga Dániel

Boros Noémi az esemény koordinátora sikeresnek tartotta a rendezvényt: „Idén két stage-et indítottunk: a felső stage-en vannak a kommersz zenék, DJ Noyz, Hard Solo, iLektro és DJ AADM.”

Az esemény koordinátora hozzátette, a jótékonysági rendezvények tavasszal is folytatódnak, hiszen a kedvezményezett Dositelj Obradović Iskolaközpont számára gyűjtési akciót indítottak.

Save the Kids
Madlen
Szlacki Csilla

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.
07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.