Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fergeteges koncertet adtak a Görög testvérek

2022.07.10
08:11
2022.07.10
16:23
Forrás
Pannon RTV
Fergeteges koncertet adtak a Görög testvérek a palicsi Nyárhangoló fesztiválon.

A rendezvény harmadik napján állították ki képeiket a vajdasági alkotók a Vigadó teraszán, színházi kerekasztalt tartottak, a nagyszínpadon pedig a Romano Drom koncertezett.

Pannon RTV

A művésznegyedben alkotó képzőművészek munkáiból nyílt tárlat a Vigadó teraszán Palicson a Nyárhangoló fesztivál harmadik napján. A két nap alatt készült alkotásokat mutatták itt be.

Pannon RTV

A komolyzenei pavilonban a közönség a Görög zongoraduó virtuóz játékát élvezhette. Gazdag zenei kínálatuk magában foglalta a négykezes és kétzongorás irodalom legjelentősebb alkotásait.

Görög Noémi, zongoraművész: „Itt a próbát is nagyon sokan hallgatták és úgy raktuk össze a műsort, hogy rövidebb lélegzetvételű darabok legyenek, hogy minden félét mutassunk, hogy arra is fel tudjunk készülni, hogy lesznek külső zajok, ilyesmit is beszámítunk, amikor műsort állítunk össze.”

Pannon RTV

A fesztivál minden napján másnak öltözött Hajdú Sára a rendezvény játékmestere. Sokan találgatták ki ez a most éppen gésának öltözött lány, aki megállítja a járókelőket.

Hajdú Sára, játékmester: „Én vagyok a játékmester, tőlem lehet tombolaszelvényt nyerni azáltal, hogy felteszek egy Paliccsal kapcsolatos kérdést és ha helyesen válaszolnak nyerhetnek tőlem egy szelvényt, aminek vasárnap két órakor lesz a sorsolása.”

A VM4K szervezői ma is várják a fesztiválozókat, az estet a nyári színpadon a Kálmán és Lehár operettest zárja kilenc órakor.

Görög testvérek
Nyárhangoló Fesztivál
nyárhangoló

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:53, Frissítve: 17:02

Holnap kezdődik a Sziget - 103 országból jönnek bulizni

Holnap kezdődik a Sziget fesztivál Magyarországon. A két legdrágább fellépő Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró - mondta a rendezvény főszervezője.
15:19, Frissítve: 15:26

Kézműves tábor Magyarkanizsán

Szünidei kézműves programot szervezett a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény az általános iskolás gyerekek számára, a magyar kormány támogatásával.
15:10, Frissítve: 16:53

Támogatás a vállalkozóknak

43 cég képviselői vehettek ma át támogatásról szóló szerződést Újvidéken, ugyanis a tartományi költségvetésből összesen 239 millió dinár vissza nem térítendő eszközöket biztosítottak új berendezések vásárlására.

Népszerű