Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fergeteges koncertet adtak a Görög testvérek

2022.07.10
08:11
2022.07.10
16:23
Forrás
Pannon RTV
Fergeteges koncertet adtak a Görög testvérek a palicsi Nyárhangoló fesztiválon.

A rendezvény harmadik napján állították ki képeiket a vajdasági alkotók a Vigadó teraszán, színházi kerekasztalt tartottak, a nagyszínpadon pedig a Romano Drom koncertezett.

Pannon RTV

A művésznegyedben alkotó képzőművészek munkáiból nyílt tárlat a Vigadó teraszán Palicson a Nyárhangoló fesztivál harmadik napján. A két nap alatt készült alkotásokat mutatták itt be.

Pannon RTV

A komolyzenei pavilonban a közönség a Görög zongoraduó virtuóz játékát élvezhette. Gazdag zenei kínálatuk magában foglalta a négykezes és kétzongorás irodalom legjelentősebb alkotásait.

Görög Noémi, zongoraművész: „Itt a próbát is nagyon sokan hallgatták és úgy raktuk össze a műsort, hogy rövidebb lélegzetvételű darabok legyenek, hogy minden félét mutassunk, hogy arra is fel tudjunk készülni, hogy lesznek külső zajok, ilyesmit is beszámítunk, amikor műsort állítunk össze.”

Pannon RTV

A fesztivál minden napján másnak öltözött Hajdú Sára a rendezvény játékmestere. Sokan találgatták ki ez a most éppen gésának öltözött lány, aki megállítja a járókelőket.

Hajdú Sára, játékmester: „Én vagyok a játékmester, tőlem lehet tombolaszelvényt nyerni azáltal, hogy felteszek egy Paliccsal kapcsolatos kérdést és ha helyesen válaszolnak nyerhetnek tőlem egy szelvényt, aminek vasárnap két órakor lesz a sorsolása.”

A VM4K szervezői ma is várják a fesztiválozókat, az estet a nyári színpadon a Kálmán és Lehár operettest zárja kilenc órakor.

Görög testvérek
Nyárhangoló Fesztivál
nyárhangoló

Most

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.