Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Főként napsütésben lesz részünk a hétvégén

2020-09-18
15:33
Forrás
Szerbiai RTV
Hétfőn a hőmérséklet ismét megközelíti a 30 fokot.

Vajdaságban ma jelentősen frissebb és hűvösebb reggelre ébredtünk, helyenként erős északi és északnyugati szél kíséretében.

Holnap többnyire napos és mérsékelten meleg időjárásban lesz részünk. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul. A napi csúcsérték az előrejelzések szerint nem haladja meg a 25 fokot.

Vasárnap szintén a szombatihoz hasonló meleg őszi időjárás várható, hétfőn pedig egyes helyeken a csúcshőmérséklet ismét elérheti akár a 29 fokot is.

időjárás
előrejelzés
hőmérséklet
napsütés
szél
hétvége

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.
19:06

Elhalasztják a TSC meccsét

Elhalasztják a TSC labdarúgóklub hétvégi, a Javor otthonában esedékes szuperligás mérkőzését, miután a topolyaiak több játékosuk koronavírusos megbetegedésére hivatkozva kérelmezték ezt a ligától.
17:01, Frissítve: 17:13

Több belgrádi vendéglátós a csőd szélére került

Az új járványügyi intézkedések miatt az eddigieknél is nagyobb mértékű veszteségekkel kell számolniuk a fővárosi vendéglátósoknak - panaszolják. Szerintük a felgyülemlett kiadások miatt már így is sokukat a teljes csőd fenyegeti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.