Ugrás a tartalomra
Facebook

A Fokos zenekar ünnepi nagykoncertje este Palicson

2021.09.18
13:05
Forrás
Pannon RTV
Tízéves fennállását ünnepli az óbecsei Fokos zenekar. Ennek alkalmából ünnepi nagykoncertet adnak Palicson, a Nyári Színpadon ma 19 órától.

A Fokos zenekar mellett fellép még több vendégelőadó is, például a Csalóka zenekar, a Juhász zenekar, de Csizmadia Anna és Szabó Annamária is. A belépőt elővételben 400 dináros áron lehetett megvenni, aki pedig a helyszínen szeretne jegyet vásárolni, annak 600 dinárt kell fizetnie. A Fokos zenekarnak több albuma is megjelent az elmúlt tíz évben, emellett tánccsoportokat is szoktak kísérni. Az együttes célja a magyar népzene, ezen belül a tamburamuzsika megismertetése minél szélesebb körben.

Palics
Fokos zenekar
koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.