Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fokozatos felmelegedés várható térségünkben

2021.07.21
17:25
2021.07.21
17:51
Forrás
Pannon RTV
A kissé felhős, de nem túl meleg időjárás sem tartotta vissza a fürdőzőket Szabadkán.

A sétaerdei medencét az enyhe időjárás ellenére is látogatták szerda délután.

Visszafogottan, de visszatér a nyár! A néhány napig tartó zivataros időjárás után fokozatos felmelegedés várható térségünkben, emiatt egyelőre nincsen sok fürdőző a szabadkai városi medencében.

Sokan szabadságolni jöttek haza Szabadkára. Magda Leman Pavlević férjével és unokáival érkezett felfrissülni Svédországból.

Magda Leman Pavlević: "Szabadkaiak vagyunk úgy, hogy minden évben hazatérünk, nagyon jól érezzük magunkat."

Pannon RTV

Ugyan 30 fok alatti volt ma a hőmérséklet, ennek ellenére mégis melegen sütött a nap. Az úszás után sokan napozni is kifeküdtek.

Vízi Klementina: "A délutánt szánom így, munka után, megvagyok elégedve a víz minőségével, szeretek úszni és erre tökéletesen megfelelő."

Pannon RTV

A gyerekek izgatottan várták sorukat, majd csobbantak a sétaerdei medence csúszdájáról, egyenesen a vízbe. Matias Maja is szeret csúszdázni, nyaranta ha teheti, gyakran látogatja meg a medencét.

Matias Maja: "Nagyon jól, nagyon gyorsan meglehet hajtani magad benne és tök gyorsan le lehet menni vele."

Az elkövetkező napokban továbbra is népszerű helyszín maradhat a sétaerdei medence, ugyanis a hét további részében derült és száraz idő várható. Az elkövetkező hetekben szombatonként a Szuper nyár elnevezésű program keretében ügyességi csapatjátékokat és palacsintaevő versenyt is szerveznek a szabadkai medencénél.

felmelegedés
sétaerdei medence
sétaerdei uszoda

Most

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.