Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fokozatos felmelegedés várható térségünkben

2021.07.21
17:25
2021.07.21
17:51
Forrás
Pannon RTV
A kissé felhős, de nem túl meleg időjárás sem tartotta vissza a fürdőzőket Szabadkán.

A sétaerdei medencét az enyhe időjárás ellenére is látogatták szerda délután.

Visszafogottan, de visszatér a nyár! A néhány napig tartó zivataros időjárás után fokozatos felmelegedés várható térségünkben, emiatt egyelőre nincsen sok fürdőző a szabadkai városi medencében.

Sokan szabadságolni jöttek haza Szabadkára. Magda Leman Pavlević férjével és unokáival érkezett felfrissülni Svédországból.

Magda Leman Pavlević: "Szabadkaiak vagyunk úgy, hogy minden évben hazatérünk, nagyon jól érezzük magunkat."

Pannon RTV

Ugyan 30 fok alatti volt ma a hőmérséklet, ennek ellenére mégis melegen sütött a nap. Az úszás után sokan napozni is kifeküdtek.

Vízi Klementina: "A délutánt szánom így, munka után, megvagyok elégedve a víz minőségével, szeretek úszni és erre tökéletesen megfelelő."

Pannon RTV

A gyerekek izgatottan várták sorukat, majd csobbantak a sétaerdei medence csúszdájáról, egyenesen a vízbe. Matias Maja is szeret csúszdázni, nyaranta ha teheti, gyakran látogatja meg a medencét.

Matias Maja: "Nagyon jól, nagyon gyorsan meglehet hajtani magad benne és tök gyorsan le lehet menni vele."

Az elkövetkező napokban továbbra is népszerű helyszín maradhat a sétaerdei medence, ugyanis a hét további részében derült és száraz idő várható. Az elkövetkező hetekben szombatonként a Szuper nyár elnevezésű program keretében ügyességi csapatjátékokat és palacsintaevő versenyt is szerveznek a szabadkai medencénél.

felmelegedés
sétaerdei medence
sétaerdei uszoda

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.