Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Fokozott forgalom a szerbiai utakon

2019-07-12
11:25
2019-07-12
17:42
Forrás
Szerbiai RTV
A munkahét vége és a turistaidény miatt fokozott forgalomra kell számítani a szerbiai utakon - figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

A határátkelőkön egyelőre nincs fél órát meghaladó várakozás, de ha feltorlódnak a sorok, akkor az alternatív átkelőket: Horvátország felé Šidet, Sotot és Palánkát ajánlják, Magyarország felé pedig Kelebiát és Béreget. Az ibari főúton munkálatokat végeznek Obrenovac és Barič között ezért ezen a szakaszon figyelmesen kell haladni - tanácsolja a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

Aleksandar Radenković, a szerbiai közlekedési rendőrség illetékese: „Július elejétől számítva Szerbia közútjain megnövekedett a forgalom és megnövekedett a motorok, mopedek, kerékpárosok és gyalogosok száma is az utakon. Ez sajnos a közúti balesetek számának és az elhunytak számának növekedéséhez is vezetett. Tekintettel a közelgő hétvégére, amikor további torlódások várhatók, arra kérjük a polgárokat, hogy tartsák tiszteletben a sebességkorlátozásokat, használják a biztonsági öveket az első és a hátsó üléseken is, és csak akkor induljanak útnak, ha pihentek, valamint tartsanak szünetet kétóránként.”

Szerbiai Autó-Motoros Szövetség
forgalom
határátkelő

Most

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.