Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap/bb

Fokozott óvatosságra intik a gépkocsivezetőket Szerbiában

2017-11-29
08:35
2017-11-29
09:07
Forrás
Tanjug
A Szerbiai Autó-Motoros Szövetség felhívja a gépkocsivezetők figyelmét, hogy a napokban jegesedésre kell számítani az utakon.

A hideg időjárás következtében gyakran ködfoltok alakulhatnak ki, amelyek az esti és reggeli órákban jegesedést okozhatnak az utakon.

Zlatibor, Kopaonik, Sjenica, Crni Vrh és Dimitrovgrad környékén téli útviszonyokra kell számítaniuk a sofőröknek - figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

autósok
téli útviszonyok

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.