Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Dmitri Lovetsky

Földet ért a Szojuz űrhajó, leszálló egységében három űrhajóst hozott

2018-06-03
21:40
Forrás
24.hu
Sikeresen földet ért vasárnap a kazahsztáni sztyeppén a Szojuz MSZ-07 űrhajó leszálló egysége, amely három űrhajóst hozott vissza a Nemzetközi Űrállomásról.

A három űrhajós, az orosz Anton Skaplerov, az amerikai Scott Tingle és a japán Kanai Norisige 168 napos jelenlegi küldetése ezzel befejeződött. Az űrhajósok hozták magukkal a június 14-én kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzésének labdáját. A játékszert innen viszik Moszkvába, az Oroszország – Szaúd-Arábia találkozó helyszínére.

Szojuz
Oroszország
űrállomás

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.