Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Folytatta nyári turnéját a Pannon Rádió

2022.08.05
16:00
2022.08.05
19:36
Forrás
Pannon RTV
Ezúttal Brasnyó Zoltán és Zvekán Péter szórakoztatta a csobbanni vágyókat 14 és 16 óra között Mórahalmon, a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben. A sok zene és az érdekes beszélgetések mellett ajándékokkal várták az érdeklődőket.

Már a délelőtti órákban elkezdődött a készülődés a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő egyik teraszán. Brasnyó Zoltán, a Pannon Rádió egyik műsorvezetője szerint az ilyen terepi műsorok kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy megismerhessék a hallgatókat: „Úgy érezzük, hogy van igény a terepi műsorokra. Amikor belekezdtünk, amikor először szerveztünk ilyen terepi műsort, akkor úgy éreztük, hogy talán majd egyedül üldögélünk ott, és beszélgetünk magunkban, de aztán bebizonyosodott, hogy ez nem igaz, hiszen vannak olyan hallgatóink, akik kifejezetten a terepi műsorok miatt látogatnak el egyes helyszínekre. Ez nekünk egy nagyon nagy megtiszteltetés, nem tudunk eléggé hálásak lenni ezért, és mindig van egy visszajelzés a hallgatók részéről.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

A Pannon Rádió stábja már évek óta jár a mórahalmi fürdőbe. A műsorvezetők számára minden alkalommal nagy élmény a műsor előtti készülődés.

Zvekán Péter, műsorvezető, Pannon Rádió: „Fél Vajdaság itt van Mórahalmon, amikor jó az idő. Nyilván nagyon érdekes helyszín, nagyon sokan vannak itt olyanok, akik hallgatnak minket, nemcsak hazulról, hanem itt, Mórahalmon is, úgyhogy abszolút jó, nyár van, kellemesek a strandok. Nagyon sokszor megyünk mi különböző fürdőkbe odahaza is, tehát Vajdaságban, de ha valahova, akkor Mórahalomra el kell jönni.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

Balogh-Stamp Mariann, a Móra-Turist Nonprofit Kft. ügyvezető-igazgatója nagyon örül annak, hogy ilyen kiváló az együttműködés a fürdő és a Pannon RTV között, mivel így a határon túli magyarokat is meg tudják szólítani, invitálni Mórahalomra: „Azt gondolom, hogy nekünk a határon túlról érkező vendégek nagyon fontosak, igyekszünk most is, a nyáron is, hogy ide tudjanak hozzánk jutni, és azt gondolom, hogy ott a határon túl önök az egyik legmeghatározóbb olyan médium, akiknél látjuk, hogy nagyon sok vendéget elérnek, és így reméljük, hogy az üzenetünk eljut mindenkihez.”

A Pannon Rádió nyári turnéjának következő állomása Topolya lesz, jövő csütörtökön a TSC Stadionból jelentkeznek műsorvezetőink.

Pannon Rádió
Pannon Rádió
Brasnyó Zoltán
Zvekán Péter
Szent Erzsébet Gyógyfürdő
Mórahalom

Most

08:13

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.