Ugrás a tartalomra
Tanjug

Fotók a díszkivilágítást kapott Žeželj-hídról

2019-12-10
11:13
2019-12-10
14:22
Forrás
Tanjug
A helyieket lenyűgözi a látvány.

Tegnap átadták a forgalomnak az újvidéki Žeželj-hídhoz kapcsolódó felvezető utakat. A munkálatokból mindössze a péterváradi sétány rendbehozatala, azaz a gyalogjárda és a kerékpárút teljes befejezése maradt hátra. Ezeket a tervek szerint tavaszig szeretnék befejezni. Hétfő este a híd díszkivilágítását is felkapcsolták. A helyieket lenyűgözte a látvány.

Žeželj-híd
díszkivilágítás
fény
Újvidék

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.