Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fotókon a belgrádi autókiállítás lélegzetelállító járgányai

2022.05.15
12:08
2022.05.15
12:15
Forrás
Pannon RTV
Ma 19 óráig fogadják a látogatókat a Belgrádi Vásár csarnokaiban.

Mintegy 210 kiállító képviselteti magát az eseményen. A Belgrádi Vásár csarnokaiban 48 új modellt tekinthetnek meg az érdeklődők, közöttük számos hibridmotoros járművet. A kiállított autók között 25 modell elektromos meghajtású.

Pannon RTV

Az autókiállítás a vásártér 1-es csarnokában tekinthető meg, míg a motorkerékpárokat a 4-es csarnokban helyzeték el. A kiállítás mellett számos felszerelést, alkatrészt is kínálnak a kiállítók.

autókiállítás
autó
motor
Belgrád

Most

13:42, Frissítve: 13:54

Marad a perzselő napsütés

A hét második felében is perzselő napsütésre és 35 fok feletti csúcshőmérsékletekre kell számítani térségünkben.
12:36

Folyamatosan gyengül a forint az euróval szemben

Hétfőn már a 404-es határt is átlépte. A magyar fizetőeszköz értékvesztését a nemzeti bank folyamatosan igyekszik enyhíteni. Kedden például jelentősen emeltek az alapkamaton, amivel némi enyhülést tudtak elérni.
12:18, Frissítve: 12:23

Szabadka jövőjéről Belgrádban

Szabadka építészeti hagyatékának jövőjéről, valamint a Szabadka-Szeged vasútvonal felújításáról is előadást tartottak Belgrádban. Az esemény a VMSZ belgrádi szervezetének szervezésében valósulhatott meg.
12:09

Lesznek új oldtimerek?

Több tucat oldtimert és Tomos motorkerékpárt csodálhatnak meg a hétvégén a veterán járművek kedvelői Szabadkán és környékén.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.