Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fotózz a címlapra!

2022.04.14
08:28
2022.04.14
16:12
Forrás
Pannon RTV
Fotózz a címlapra! címmel nyílt kiállítás a Zentai Alkotóházban a Hét Nap fennállásának 75. évfordulója alkalmából kiírt pályázat legjobb fotóiból.

A kiállítást Szerda Zsófia a Hét Nap fotós- újságírója nyitotta meg, aki egyben zsűritagként bírálta el a beérkezett pályaműveket.

Elmondta, értékeléskor mindhárom zsűritag figyelembe vette a kompozíció kidolgozását és többi között azt is, hogy mely fotók azok, amelyek címlapként figyelemfelkeltők lehetnek az olvasók számára. A tárlat május 5-ig tekinthető meg, munkanapokon 9 és 18 óra között.

Tóth Lívia, főszerkesztő, Hét Nap: „A legjobb alkotásokat már március végétől, 2021 márciusának végétől közöltük a Hét Nap címoldalán egészen november közepéig és december elején volt a nagy kiállítás Szabadkán, ahol a díjakat is átadtuk. Nagyon örülünk, hogy hatalmas érdeklődés mellett zajlott ez a pályázat, ugyanis több mint 1000 pályamunka érkezett és ebből választotta ki a zsűri azt a 110-et, amit Szabadkán kiállítottunk és a díjazottakat és ezt a kb. 50-et amit most itt Zentán kiállítunk.”

Fotózz a címlapra!
Zentai Alkotóház
Hét Nap

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.