Ugrás a tartalomra

Fotózzanak, és nyerjenek!

2022.06.19
19:15
Forrás
Magyar Szó
A Drinán készült fényképével Jovanka Krstić a második nyertese annak a fotópályázatnak, amelynek témája: Szerbia legszebb tájai.

A díjazott alkotást Aleksandar Vučić elnök tette közzé Instagram-profilján.

Bejegyzésében azt írta, több mint 6500 fotó érkezett a pályázatra.

A felvételeket a nasanajlepsasrbija@predsednik.rs e-mail címre kell elküldeni, a legszebb fényképeket pedig az államfő Instagram-oldalán, a buducnostsrbijeav-n jelentetik meg. Az év végén a legtöbb kedvelést begyűjtő fénykép készítőjét megjutalmazzák, az elnök személyesen is fogadja majd.

fotó
fotózás
tájkép
fénykép
pályázat
Fotópályázat
Aleksandar Vučić

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.