Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Fotózzanak, és nyerjenek!

2022.06.19
19:15
Forrás
Magyar Szó
A Drinán készült fényképével Jovanka Krstić a második nyertese annak a fotópályázatnak, amelynek témája: Szerbia legszebb tájai.

A díjazott alkotást Aleksandar Vučić elnök tette közzé Instagram-profilján.

Bejegyzésében azt írta, több mint 6500 fotó érkezett a pályázatra.

A felvételeket a nasanajlepsasrbija@predsednik.rs e-mail címre kell elküldeni, a legszebb fényképeket pedig az államfő Instagram-oldalán, a buducnostsrbijeav-n jelentetik meg. Az év végén a legtöbb kedvelést begyűjtő fénykép készítőjét megjutalmazzák, az elnök személyesen is fogadja majd.

fotó
fotózás
tájkép
fénykép
pályázat
Fotópályázat
Aleksandar Vučić

Most

15:29

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 15:42

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.
12:51, Frissítve: 12:56

Missziós napok Adán

Indiából, Ghánából, Indonéziából és Felvidékről származó verbiták hirdetik a kereszténységet, fiatalok és idősek számára egyaránt az adai Szentháromság Plébánia szervezésében megvalósuló eseményen.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.