Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba, Csipak Edvin

Friss lendülettel térnek vissza a Pannon TV műsorai

2020.09.20
10:19
2020.09.20
12:44
Forrás
Pannon RTV
Hétfőtől új tartalmakkal és a korábban már megszokott magazinműsorokkal jelentkezik a Pannon Televízió. A nyári szünet után nemcsak munkatársaink, műsoraink is megújulva várják a nézőket.

Saját gyártású dokumentumfilmek, magazinműsorok, nagyjátékfilmek. A nyári szünet után tematikus tartalmakkal bővül a Pannon Televízió eddigi programja.

Pannon RTV/Raffai Csaba

Loboda Árpád, a Pannon Televízió főszerkesztő-helyettese: „Visszatérnek a jól megszokott magazinműsorok, mint például a Vitrázs, a Sporthétfő vagy a Hitünk, de ugyanakkor kéthetente a Kecskeméti Televízió IPA-pályázatával karöltve Természetvédelem határok nélkül, valamint a Szubjektív interjúműsorunk is. Dokumentumfilmek is lesznek a Pannon Televízió műsorán, vasárnaponként nagyjátékfilmek, és saját készítésű külön műsorok is, és természetesen napi szinten hétfőtől visszatér a Közügyek is.”

Havonta egyszer, minden hónap első szombatján pedig vadonatúj részekkel érkezik majd a Kincsesládánk, a vajdasági településeket bemutató műsorunk is.

Pannon RTV/Raffai Csaba

A stáb már készül, hiszen számos olyan dolog történik körülöttünk, amely nagy hatással van a mindennapjainkra.

Juhász Gábor, a Pannon Televízió felelős szerkesztője: „A koronavírus-világjárvány teljesen átszőtte az életünket, ez vonatkozik a gazdasági szereplőkre, a diákokra, a tanárokra, a családokra. Ezzel a témával nem lehet nem foglalkozni, de nagyon sok változás is volt az elmúlt időszakban, ami a politikát illeti, ami az önkormányzatokat illeti, ezeket is bemutatjuk, az önkormányzati vezetők terveit, és hogy miket valósítottak meg eddig.”

Természetesen továbbra is érdekes emberekkel, érdekes történetekkel, kultúrával, sporttal, és ahogy eddig megszokhatták, egy kis gasztronómiával is várjuk önöket. Tehát minden hétköznap 18 óra 5 perctől ismét Közügyek a Pannon Televízióban.

Pannon TV
őszi műsorrács
Juhász Gábor
Loboda Árpád

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.