Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Frontok jönnek-mennek

2020-02-20
14:40
Forrás
köpönyeg.hu, meteoklinika.hu
A változó felhőzet mellett több front is érkezik, de végig tavaszias hőmérsékletekre van kilátás. Pénteken napközben északnyugat felől hidegfront halad át felettünk.

A markáns változás nagy terhelést jelent szervezetünkre. A továbbra is erős, olykor viharos szél szintén sokaknál okoz panaszokat, kellemetlenné teszi a kint tartózkodást is. Már péntekre virradó éjszaka nyugtalanabb alvást, álmatlanságot tapasztalhatott, napközben pedig az ingerültség, az indokolatlan idegi feszültség lehet a legjellemzőbb. Ezen kívül a gyerekek is kezelhetetlenebbek, élénkebbek lehetnek a megszokottnál. A másik gyakori panasz a fejfájás lehet görcsös fájdalmakkal.

Pénteken a napsütést átmeneti felhősödés zavarhatja az időjósok szerint, elszórtan zápor is előfordulhat. A csúcsérték 9 °C körül valószínű. Szombaton változóan felhős, száraz időre van kilátás. 7 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk. Vasárnap nagyrészt erősen felhős lesz az ég, ám csapadék csak elszórtan fordulhat elő. 11-12 fok fölé erősödik a nappali felmelegedés.

 

hidegfront
viharos szél
napsütés
felhősödés
fejfájás
görcs
fájdalmak

Most

Népszerű