Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Frontok jönnek-mennek

2020-02-20
14:40
Forrás
köpönyeg.hu, meteoklinika.hu
A változó felhőzet mellett több front is érkezik, de végig tavaszias hőmérsékletekre van kilátás. Pénteken napközben északnyugat felől hidegfront halad át felettünk.

A markáns változás nagy terhelést jelent szervezetünkre. A továbbra is erős, olykor viharos szél szintén sokaknál okoz panaszokat, kellemetlenné teszi a kint tartózkodást is. Már péntekre virradó éjszaka nyugtalanabb alvást, álmatlanságot tapasztalhatott, napközben pedig az ingerültség, az indokolatlan idegi feszültség lehet a legjellemzőbb. Ezen kívül a gyerekek is kezelhetetlenebbek, élénkebbek lehetnek a megszokottnál. A másik gyakori panasz a fejfájás lehet görcsös fájdalmakkal.

Pénteken a napsütést átmeneti felhősödés zavarhatja az időjósok szerint, elszórtan zápor is előfordulhat. A csúcsérték 9 °C körül valószínű. Szombaton változóan felhős, száraz időre van kilátás. 7 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk. Vasárnap nagyrészt erősen felhős lesz az ég, ám csapadék csak elszórtan fordulhat elő. 11-12 fok fölé erősödik a nappali felmelegedés.

 

hidegfront
viharos szél
napsütés
felhősödés
fejfájás
görcs
fájdalmak

Most

20:39, Frissítve: 23:00

Újvidéken is tüntetnek

Nem csak Belgrádban, hanem más szerbiai városokban is tüntetnek. Kruševacon, Kragujevacon és Újvidéken is utcára vonultak az emberek.
18:58, Frissítve: 21:43

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.
17:59, Frissítve: 21:43

Elhalasztják a Kanizsa Fesztet

A szervezők a járványügyi helyzetet figyelembe véve döntöttek a magyarkanizsai esemény elhalasztása mellett. Várhatóan ősszel tartják majd meg a rendezvényt.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.