Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

„A füstmentes, új élet kezdése javította a családi kapcsolatokat”

2019-09-17
17:17
2019-09-17
17:23
Forrás
Beta
Az emberek több mint 90 százaléka hajlandó támogatni barátait abban a döntésben, hogy hagyják abba a dohányzást.

Szerbiában a megkérdezettek közel 72 százaléka engedné meg, hogy otthonában dohányozzanak, míg 94 százaléka készen áll arra, hogy támogassa barátait és családtagjait a dohányzásról való leszokás érdekében.

A gépjárművel rendelkezők fele azt állította, hogy nem bánja, ha valaki dohányzik az autójában.

Minden harmadik válaszadó szerint a füstmentes, új élet kezdése javította a családi kapcsolataikat és a társadalmi életüket.

dohányzás
leszokás

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.