Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/screenshot

Gazdára talált a lakás és az autók is

2021.06.05
18:43
2021.06.05
22:57
Forrás
Szerbiai RTV
A zimonyi Goran Glišović nyerte a belgrádi lakást a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték mostani fordulójában.

5 Fiat 500 L autó is gazdára talált. Az egyik Homokszilre, egy másik Novi Banovcira míg három járgány Belgrádba került. A szerb közmédia stúdiójában több mint 3,4 millió borítékból húzták ki a szerencséseket.

Vedd el a számlát és nyerj!

Most

17:32, Frissítve: 17:41

Két támadóval a magyarok a portugálok ellen

Marco Rossi szövetségi kapitány két támadót, Szalai Ádámot és Sallai Rolandot is a kezdőcsapatba nevezte a magyarok portugálok elleni nyitómérkőzésén a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
15:53, Frissítve: 16:56

Vučić: Nem ismerjük el Koszovó függetlenségét

Szerbia és Koszovó képviselői Brüsszelben tárgyaltak. A megbeszélés után Aleksandar Vučić kiemelte, hogy Kurti azért jött Brüsszelbe, hogy kijelentse, semmiben sem fog megállapodni, és hogy megtudja mikor ismerjük el Koszovó függetlenségét.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.