Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Tóth Lívia

Gondoskodjunk időben érvényes útlevélről!

2021.05.13
08:36
Forrás
Vajdaság Ma
A járványhelyzet és az utazások tavalyi elhalasztása miatt felgyülemlettek az új útlevelek iránti kérelmek a belügyminisztériumnál.

Az új dokumentum igénylésére sokan az e-Uprava portálon keresztül kértek időpontot, de már csak a következő hónapra kaptak, viszont nagy számban vannak olyanok is, akik az ügyfélszolgálatok júliusi beosztására várnak. Szinte az összes rendőrállomáson megteltek az online foglalható időpontok. Az új úti okmány kiadása egyébként 4 200 dinárba kerül. Az illetékes szervek az igénylés átadása után egy hónappal kötelesek kiadni az útlevelet.

belügyminisztérium
útlevél

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.