Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Gyerekekkel telt meg délelőtt médiaházunk

2019.12.14
13:59
2019.12.14
23:58
Forrás
Pannon RTV
Az Adni öröm nevű kreatív pályázat nyertes alkotásainak készítői vették át díjaikat. Összesen 1347 alkotás érkezett a pályázatra. Meglepetésekkel, műsorral és ajándékokkal vártuk a gyerekeket.

Tömegesen érkeztek a gyermekek kísérőikkel az Adni öröm kreatív pályázatának díjátadó ünnepségére. A résztvevőket lenyűgözték stúdiónk fényei és kamerái.

Telecski Lúcia óvodás korcsoportban második helyezett lett rajzával. Nyereménye egy családi belépő a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe.

Pannon RTV

Arnóci Dávidot váratlanul érte a nyeremény. Alkotása harmadik helyezést ért el a kisiskolások kategóriájában: „Olyan technikával rajzoltam, hogy egy helyen lerajzoltam az alapot. Másikon megrajzoltam feketével, harmadikon kiszíneztem, negyediken tovább színeztem. Az ötödiken meg befejeztem.”

A gyerekek szombat délelőtt egy műsorfelvételbe csöppentek bele. Kulisszatitkokat láthattak, ezzel pedig maradandó emlékeket szereztek.

Soós Georgina, szerkesztő, Adni öröm: „Egy izgalmas dolgot láthattak. Nagyon türelmesek és nagyon aranyosak voltak a gyerekek. Mindenki nagyon örült az ajándékának és nagyon jó volt látni, hogy eljöttek hozzánk a gyerekek, hogy itt voltak.”

A gyerekek, akik részt vettek a szombati rendezvényen a nyereményeken kívül ajándékokban is részesültek. Csomagot kaptak, sőt egy gyermekkoncertet is láthattak. Az egész rendezvényt egyébként rögzítette stábunk, azt december 24-én este fél 9-kor tűzzük műsorra.

A Pannon RTV karácsonyi kreatív pályázatának nyertes rajzait médiaházunk tanácstermében tekinthetik meg az érdeklődők. A kiállításon kategóriák szerint csoportosítottuk az alkotásokat. Külön szerepelnek az óvodások és az általános iskolások színes rajzai. A győztes pályamunkákon különböző kreatív megoldásokat alkalmaztak a gyerekek, akik a családi közös ünneplést örökítették meg a szenteste hagyományaival, és az ajándéknyitással együtt. A székházunkba látogatók mától egészen január huszadikáig láthatják az alkotásokat. A kiállítást Zentára is elvisszük, helyi rajzokkal kiegészülve.

Adni öröm!
Soós Georgina

Most

20:06

Színfalak mögött

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény több év kihagyás után idén ismét megszervezte a színházi nevelési óráját a helybeli általános iskola hetedik osztályosai számára.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.