Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Gyerekrajzok az adai könyvtár 2022-es naptárán

2021.11.11
12:11
2021.11.11
17:28
Forrás
Pannon RTV
Háromszáznégy adai kisdiák rajza futott be a helyi Szarvas Gábor Könyvtár pályázatára. A tizenkét legjobb alkotás felkerül majd az intézmény 2022-es naptárára.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A pályázaton résztvevő diákok mindegyike dicsérőlevélben, a kiválasztott rajzok elkészítői pedig könyvcsomagban is részesülnek. Az adai könyvtárban az igencsak népszerű rajzpályázat mellett más témakörökben is várják az érdeklődők munkáit – emelte ki Papp Horváth Csilla.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Az adai Szarvas Gábor Könyvtár könyvtárosa hozzátette:

„ Szerencsére már hagyományosnak mondható a magyar fotográfia napja alkalmából meghirdetett fotópályázatunkat is, ami most aktuális. November 20-ig várjuk azokat a fotókat, amelyek Ata Kandó, egy magyar fotográfusnő munkásságával kapcsolatosak, illetve köthetőek az ő munkáihoz. Igaz, hogy a jövő év meséje, de meseajánló és könyvajánló pályázatot is ki fogunk írni a községbeli általános iskolásoknak, de ott már az ovisok munkáit is várjuk.”

 

Szarvas Gábor Könyvtár
Ada
Papp Horváth Csilla

Most

20:06

Színfalak mögött

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény több év kihagyás után idén ismét megszervezte a színházi nevelési óráját a helybeli általános iskola hetedik osztályosai számára.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.