Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Gyerekrajzok az adai könyvtár 2022-es naptárán

2021.11.11
12:11
2021.11.11
17:28
Forrás
Pannon RTV
Háromszáznégy adai kisdiák rajza futott be a helyi Szarvas Gábor Könyvtár pályázatára. A tizenkét legjobb alkotás felkerül majd az intézmény 2022-es naptárára.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A pályázaton résztvevő diákok mindegyike dicsérőlevélben, a kiválasztott rajzok elkészítői pedig könyvcsomagban is részesülnek. Az adai könyvtárban az igencsak népszerű rajzpályázat mellett más témakörökben is várják az érdeklődők munkáit – emelte ki Papp Horváth Csilla.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Az adai Szarvas Gábor Könyvtár könyvtárosa hozzátette:

„ Szerencsére már hagyományosnak mondható a magyar fotográfia napja alkalmából meghirdetett fotópályázatunkat is, ami most aktuális. November 20-ig várjuk azokat a fotókat, amelyek Ata Kandó, egy magyar fotográfusnő munkásságával kapcsolatosak, illetve köthetőek az ő munkáihoz. Igaz, hogy a jövő év meséje, de meseajánló és könyvajánló pályázatot is ki fogunk írni a községbeli általános iskolásoknak, de ott már az ovisok munkáit is várjuk.”

 

Szarvas Gábor Könyvtár
Ada
Papp Horváth Csilla

Most

18:10

Fagyos napok jönnek

Szerdáig fagyos napokra készülhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és -2 fok körül mozog majd Szerbiában.
14:47, Frissítve: 16:38

Tejbajok

Egyre kevesebb a fejőstehén, és egyre több a probléma a tejjel Szerbiában.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.