Ugrás a tartalomra
Faragó

Gyermekáldás a Pannonban

2018.08.27
11:29
Forrás
Pannon RTV
Megszületett kolléganőnk, Faragó Anita kisfia, így a Pannon RTV közössége ismét gyermekáldáshoz gratulálhat.

A család második fia 3880 grammal és 52 centiméterrel jött a világra, és a Norbert nevet kapta. Az anyuka és a gyermek is jól van. További jó egészséget és sok örömteli percet kívánunk nekik.

Pannon
gyermek
Faragó
született

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.