Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Gyermekművészeti fesztivált rendeznek Óbecsén

2019-11-18
10:10
2019-11-18
17:26
Forrás
Pannon RTV
BEDEF néven először szerveznek gyermekművészeti fesztivált az óbecsei Városi Színházban december elsején.

Az énekversenyen az általános iskolások két korcsoportban állnak majd színpadra, és a Katicabogár Gyermekkórus repertoárjából adhatnak elő dalokat. A megmérettetésre november 22-éig lehet jelentkezni.

Đijanta Lovas, Katicabogár Polgári Egyesület, Óbecse: „Az óbecsei gyermekfesztivál célja a gyermekek alkotóművészetének népszerűsítése. Pénzhiány miatt mi most csak a zeneművészetre összpontosítunk. Az idén a gyerekek éneklésben versenyeznek majd, de jövőre ezt kibővítjük a költészettel és a képzőművészettel is. Azt tervezzük, hogy lesz egy képzőművészeti tábor, és a gyerekek egy pályázat megadott témájára küldhetik majd be az alkotásaikat.”

Óbecse
BEDEF

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.