Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Gyermekművészeti fesztivált rendeznek Óbecsén

2019-11-18
10:10
2019-11-18
17:26
Forrás
Pannon RTV
BEDEF néven először szerveznek gyermekművészeti fesztivált az óbecsei Városi Színházban december elsején.

Az énekversenyen az általános iskolások két korcsoportban állnak majd színpadra, és a Katicabogár Gyermekkórus repertoárjából adhatnak elő dalokat. A megmérettetésre november 22-éig lehet jelentkezni.

Đijanta Lovas, Katicabogár Polgári Egyesület, Óbecse: „Az óbecsei gyermekfesztivál célja a gyermekek alkotóművészetének népszerűsítése. Pénzhiány miatt mi most csak a zeneművészetre összpontosítunk. Az idén a gyerekek éneklésben versenyeznek majd, de jövőre ezt kibővítjük a költészettel és a képzőművészettel is. Azt tervezzük, hogy lesz egy képzőművészeti tábor, és a gyerekek egy pályázat megadott témájára küldhetik majd be az alkotásaikat.”

Óbecse
BEDEF

Most

21:44

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás

8,3-as, extrém UV-B-sugárzás várható - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat. Ilyenkor normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.
19:08, Frissítve: 19:23

Orbán Viktor: Jó évet zár a V4

Jónak nevezte a Visegrádi Együttműködés (V4) országainak elmúlt egy évét Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Varsóban, a kormányfők csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón.

Népszerű