Ugrás a tartalomra

Halloweeni dekorációt készítettek az adorjáni gyerekek

2022.11.06
16:46
2022.11.06
20:28
Forrás
Pannon RTV
Töklámpásokat, ikebanákat, papírból készült dekorációkat, sőt még őszhöz kapcsolódó süteményeket is készíthettek

Halloweeni dekorációk elkészítésén ügyeskedtek ma délután az adorjáni gyerekek. A helyi Ifjúsági Szervezet és a Szőke Tisza Művelődési Egyesület az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több programmal készüljenek a helyi gyerekeknek.

Töklámpásokat, ikebanákat, papírból készült dekorációkat, sőt még őszhöz kapcsolódó süteményeket is készíthettek a gyerekek Adorjánon. Mindenki a neki tetsző foglalkozáshoz állhatott be. Borsos Barbara, Adorján: „Csinálom én is most a tökös görhét. Kell hozzá cukor, olaj, tojás, prézli meg liszt is.”

Adorjánon minden második hónapban igyekeznek valamilyen foglalkozást szervezni a gyerekeknek. Bicskei Ibolya, elnökségi tag, Szőke Tisza Művelődési Egyesület, Adorján: „Maga a rendezvény azért van, hogy a gyerekeket összehozzuk, mint másik alkalommal is, mert nagyon szeretnek együtt lenni. Mint ahogy látszik is, nagyon sok gyerek jött ma el. 45-en jelentkeztek, de ezen felül még többen is jöttek, úgyhogy nem egyszerű feladatot vállaltunk magunkra, de azért nem fognak csalódni a programban.”

Adorjánon az elmúlt időszakban jelentős fejlődés tapasztalható -emelte ki Pletikoszity Árpád, a Magyar Összefogás lista jelöltje, aki ellátogatott az eseményre. „Az MNT és Magyarkanizsa község mindig is nagy jelentőséget biztosított a helyi rendezvények támogatására. Itt Adorjánon a közelmúltban sikerült a játszóteret felújítani, mindemellett a népzenei találkozó is lezajlott. Az ilyen támogatásoknak és igyekezeteknek az eredménye a mai rendezvény is, ahol ilyen szép számban, ilyen sok fiatalnak tudunk minőséges, tartalmas programokat biztosítani.”

Az elkövetkező időszakban az adventhez, karácsonyhoz kapcsolódó programokkal is készülnek majd a szervezők az adorjáni gyerekeknek.

Halloween
tök
tökfaragás
Bicskei Ibolya
Pletikoszity Árpád

Most

07:35

Érkezik a csapadék

A reggeli órákban Szerbia déli vidékein már esett, késő délutánra pedig az ország többi részén is megvastagszik a felhőzet. Késő délutánra Vajdaságba is megérkezhet a csapadék.
21:33, Frissítve: 21:53

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.