Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Háromezer belépőjegyet kapnak az egészségügyi dolgozók az Exitre

2021.05.26
17:25
Forrás
021.rs
Háromezer belépőjegyet ajándékoznak az egészségügyi dolgozóknak az újvidéki Exit Fesztiválra. A szervezők ezzel fejezik ki a hálájukat, amiért az orvosok és ápolók a frontvonalban harcolnak a koronavírus elleni küzdelemben.

Ezen kívül az egészségügyi minisztérium 1500 vakcinát biztosít mások mellett az Exit külföldi látogatóinak. Így szeretnének segítséget nyújtani azon országoknak, amelyek nem rendelkeznek elegendő vakcinával. Az oltás további hozzájárulást jelenthet az általános biztonsághoz az idei fesztiválon - teszik hozzá. 

EXIT
egészségügyi dolgozó
ajándék
belépő

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően