Ugrás a tartalomra

Hatéves a Szabadkai Magyar Rádió

2021.11.01
14:00
2021.11.01
16:19
Forrás
Pannon RTV
Az adás még 2015 november elsején indult a Pannon RTV részeként.

Akkor az első műsorban a veterán vajdasági rádiós Bencsik István köszöntötte a hallgatókat, aki azóta is ébreszti az embereket. 2019-ben saját, egész napos frekvenciája lett a rádiónak. A hallgatók a Napindító csapatával ébredhetnek hétköznaponként 6 órától. Majd tíztől a Mozaik szerkesztő-műsorvezetői készülnek érdekességekkel. Azután pedig a Körhintával pöröghet mindenki. Mindez a legjobb retró slágerekkel fűszerezve.

Emellett az ismert vajdasági lemezlovas Kiss János, azaz Manó teljesíti a hallgatók zenei kéréseit szombaton délutánonként.

Vasárnap 11 órától pedig a rádió egyik legnépszerűbb műsora, a Kívánságműsor hallható. Érdemes lesz harmadikától is a 107,1 MHz-re hangolni, mert az SZMR műsoraiban születésnapi nyeremények találnak majd gazdára.

Dedić Szuzana, a Szabadkai Magyar Rádió fő- és felelős szerkesztője: "Ezen a héten, harmadikától indulnak a születésnapi nyereményjátékok. Nagyon sok nyereménnyel készültünk a hallgatóknak. Lesz itt vásárlási utalvány, azután páros belépő a mórahalmi gyógyfürdőbe, SZMR-es rádió, esernyő, páros belépő a Szabadkai Népszínház előadásaira, van egy családi pizzánk is, szóval nyeremény van bőven, érdemes lesz a 107,1 Mhz-re hangolódni."

SZMR
szülinap
hat év
rádió

Most

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.