Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Havat is hozhat a hidegfront a jövő héten

2022.01.16
12:54
Forrás
hidmet.gov.rs, Szerbiai RTV
Vasárnap napsütéses délutánban lesz részünk. Csak késő délután zavarhatja meg erősebb felhősödés vidékünket, de jelentős csapadék nem várható.
Pannon RTV

Gyenge, mérsékelt lesz a délies szél. Éjjel -5 fok Celsiusra süllyedhet a hőmérő higanyszála. Hétfőn erős, viharos széllel hidegfront éri el a térségünket. Hajnalban néhol, délutántól viszont már elszórtan számíthatunk kisebb esőre, záporokra. Reggel -7, +2, napközben 3-10 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden túlnyomóan napos, szeles idő várható csapadék nélkül. Az északnyugati szél még többfelé élénk, erős lesz. Hajnalban -6, +1, délután 3-8 fok között alakul a hőmérséklet. Szerdán is napsütésé lesz a főszerep, de keleten és északnyugaton fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Csapadék nem valószínű. Átmenetileg a szél csillapodik, emiatt ködös lehet a reggel, majd napközben többfelé ismét felélénkül. Délután 1-9 fokig emelkedik a hőmérséklet, majd csütörtökön egy újabb hidegfront érkezik viharos széllel, elszórt záporokkal, hózáporokkal.

időjárás
időjárás-előrejelzés

Most

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.