Ugrás a tartalomra
Vihar Sajgótarjánban
MTI/Komka Péter

Házak tucatjait rongálta meg a vihar Magyarországon

2019-08-14
10:51
2019-08-14
11:06
Forrás
katasztrofavedelem.hu, hidmet.gov.rs
Szerbia nagy részén narancssárga riasztás van érvényben.

A délnyugatról érkező hidegfront főként Magyarország északkeleti részén csapott le, jégeső kíséretében. A viharkárok nemcsak háztetők szerkezeti sérüléseire terjedtek ki, több esetben riasztották a tűzoltóságot letört ágak és kidőlt fák miatt.

Vihar Budapesten

A viharos időjárás még nem ért véget. Szerbia nagy részén narancssárga riasztás van érvényben, heves záporokra és erős széllökésekre lehet számítani az ország déli és nyugati területein. Csütörtök reggelre átvonul felettünk a csapadékzóna. Több órás napsütésre is számíthatunk, 25 fokos csúcshőmérséklettel. Pénteken egy gyenge front vonul át felettünk, melynek hatására megnövekszik a felhőzet, és szórványosan zápor, egy-egy zivatar is kialakulhat. Szombaton már 30 fok közelében alakul a csúcsérték, vasárnap és hétfőn pedig újra 30 fok fölé kúszik a hőmérő higganyszála.

Magyarország
időjárás
vihar
károk

Most

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.