Ugrás a tartalomra
Pixabay/jarmoluk

Hazament a gyerek az oviból, senki sem vette észre

2019-02-15
12:52
Forrás
021.rs
Hazament egy négyéves gyerek az oviból, a nevelő észre sem vette - írja a 021.rs hírportál. Az eset Beškán történt.

A cikk szerint 10 gyerek volt a csoportban, és egy óvónő vigyázott rájuk. A gyerek épségben hazaért, annak ellenére, hogy az óvoda a település központjában van, forgalmas utcák veszik körül. Az anyukája vitte vissza. Az érintett óvoda vezetői a portál szerint megtették a szükséges lépéseket.

óvoda
Beška

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.