Ugrás a tartalomra
Pixabay

A hét első felében borult lesz az ég

2018-03-12
13:58
Forrás
koponyeg.hu
Kora tavaszi hőmérséklet várható.

Kellemes tavaszi idővel indult a hét, holnaptól azonban néhány fokkal csökken a hőmérséklet. Kedden már gyakran lehet borús égre számítani, többfelé lehet eső, zápor. A várható legmagasabb hőmérséklet 15 fok körül lesz. Szerdán is borús lesz az ég, eső is várható. 9 és 14 fok közötti hőmérsékleti értékeket mérhetünk. Csütörtökön több órás napsütésre készülhetünk, esőre nincs kilátás. Hideg reggel után, napközben 14 fok köré emelkedhet a hőmérő higanyszála.

időjárás
tavasz

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.