Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A hét közepéig folytatódik a változékony időjárás

2019-11-09
21:08
Forrás
RMHZ, idokep.hu
A csúcshőmérséklet az elkövetkező napokban 15-16 fok körül alakul, és amellett, hogy hosszabb napos időszakok is lehetnek, bárhol számítani lehet esőre is.

A jövő hét közepétől aztán érkezik egy felhős, csapadékos időszak, azonban a csúcshőmérséklet magasabb lesz, akár 20 fok is lehet. A hosszútávú előrejelzések szerint igazán hideg idő, hajnali fagyokkal november utolsó hetében köszönthet be.

időjárás
változékony
felhő
csapadék
hideg

Most

07:21

Magyarország: 23 új fertőzött, 4 halott

Újabb 23 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon. Az aktív fertőzöttek száma 1311 főre csökkent.
06:52, Frissítve: 06:58

Elhalasztották a SpaceX kilövését

A rossz időjárás miatt mégsem indították útnak szerdán a floridai űrállomásról a SpaceX magánvállalat űrhajóját, amely amerikai asztronautákat szállítana a Nemzetközi Űrállomásra.
22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.