Ugrás a tartalomra

Hétfőtől újdonságok műsorainkban

2019-09-29
14:45
2019-09-29
17:36
Forrás
Pannon RTV
Hétfőn indul az őszi műsorrács, új műsorok jelennek meg és régi népszerű tartalmak térnek vissza a Pannon Televízióban, a Pannon Rádióban és a Szabadkai Magyar Rádióban.

Érdemes nézni és hallgatni minket, mert médiaházunk az eddiginél még vonzóbb programmal készül szeptember 30-tól.

A fiatalos, szórakoztató hangzásvilágú Pannon Rádió a már megszokott frekvencián, a 91,5 MHz-en szól, sok jó zenével, kevés szöveggel. A humoros Pannon Reggeli már visszatért, a Presszó folyamatosan a hallgatókkal van, de érkezik megint a csütörtök esti Rock Idill Szkofival, szombaton pedig egy új életmódműsor indul Kókai Mónikával, sporttal, egészséggel és táplálkozással kapcsolatos témákkal. Szerdánként is lesz változás.

Soós Georgina, főszerkesztő, Pannon Rádió: „Szerda este a Rock.café helyett KultCafé lesz. Ezt továbbra is Brasnyó Zoli és Sánta Zoli fogják készíteni. Régebben már volt egy ilyen KultCafé nevű műsorunk, csak szombaton volt és négy órában, most pedig szerda este és két órában. Tulajdonképpen minden belefér, ami a populáris kultúrát jelenti: a zene, a filmek, a sorozatok, az irodalom, a színház.”

Augusztus 19-e óta új, önálló frekvencián, a 107,1 MHz-en egész nap szól a Szabadkai Magyar Rádió. Közszolgálati és szórakoztató tartalmak, valamint jól ismert retró zene várja továbbra is a hallgatókat. 21 órától az Esti Koktélban különleges zenei válogatás készül. Az egyik legnépszerűbb élő zenei műsor, az SZMR koncert pedig újra megjelenik.

Agárdi Gábor, főszerkesztő, Szabadkai Magyar Rádió: „Pont jövő héten lesz az egyik külön kiadása a műsorunknak, vagyis szeptember vége felé, hogy pontosítsak. Egy magyar zenekar, a Terra Profonda fog fellépni. Ők itt jártak egy vajdasági fesztiválon, és utána megtiszteltek minket a jelenlétükkel. Fölénekeltek pár fölvételt, még többet is, amit ilyenkor szokás kérni egy zenekartól. Jól érezték magukat.”

A Pannon Televízióban újraindul a Közügyek és a hozzá kapcsolódó műsorfolyam. Már 17 órától érdemes a képernyők elé ülni. Lesznek hírek, fél 6-kor híradó, majd ezután jelentkezik hírháttérműsorunk, a Közügyek, a megszokott módon, mégis kicsit másként. Több élő bejelentkezés és interjú lesz, és egy másik, nagyobb stúdió is funkciót kap a műsorban. De más újdonságok is lesznek.

Loboda Árpád, főszerkesztő-helyettes, Pannon Televízió: „Lesz egy Közügyek Plusz. A Közügyek Pluszba próbáljuk betenni azokat a témákat, amik nem annyira közéleti, nem annyira politikai témák, hanem egy kicsit lazábbak. Azok az emberek is megtalálják benne magukat, akik igazán a politikát, a közéletet nem követik, kultúrára, zenére gondolok. Este 7 órától ez a Közügyek Plusz lesz az, ami talán a Szubjektívet fogja kiváltani.”

Nem csak saját gyártású műsorokkal készül a Pannon Televízió. A gazdag őszi programban új tematikájú műsorok is megjelennek.

Maráci Barabás Mónika, speciális műsorok főszerkesztője, Pannon Televízió: „A Pannon TV-ben még nem volt, ezentúl lesz kandi kamera, minden este hétköznaponként, hétvégén a délutáni órákban.”

Ünnepekkor sikerfilmek, valamint értékes és díjazott dokumentumfilmek is műsorra kerülnek. Saját gyártásban is készül 5-6 film, amelyeket a nézők jövő nyárig láthatnak a Pannon Televízió műsorán.

Pannon RTV
Pannon TV
Pannon Rádió
Szabadkai Magyar Rádió
Soós Georgina
Agárdi Gábor
Maráci Barabás Mónika

Most

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.