Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hétfőtől újra a Pannon Reggelivel kezdhetjük a napunkat

2021.01.15
14:18
2021.01.15
20:21
Forrás
Pannon RTV
Vajdaság legnépszerűbb magyar nyelvű reggeli rádiósműsora a koronavírus miatti kényszerszünet után tér vissza a 91,5 MHz-re.

Hétfőtől ismét birtokba veszik a mikrofonokat a Pannon Reggeli műsorvezetői. A csapat a járványügyi javaslatoknak eleget téve vonult kényszerpihenőre, még december elején.

Sánta Zoltán, a Pannon Reggeli műsorvezetője: "Egyébként is szoktunk téli szünetet tartani az ünnepek környékén, szóval ez most magában foglalta ezt is, de alapvetően ez tényleg egy kicsit ilyen kényszerleállás volt. Azt tudom mondani, mindannyiunk nevében, hogy hiányzott a műsor, hiszen egy picit idő előtt állt le és tovább tart most ez a szünet, de úgy néz ki, hogy visszatértünk, 18-án újult erővel, nagyon készülünk már."

Pannon RTV

A Pannon Reggeli műsorvezetőinek a rádió hallgatói mellett egymás társasága is hiányzik.

Zvekán Péter, a Pannon Reggeli műsorvezetője: "Eszméletlen jó a hangulat a műsorvezetők között. Eszméletlen jó és feldobja a napunkat a reggeli műsor, eszméletlen energia van az egészben és, hogy ha nincs műsor, akkor nincs az a plusz energia és ha nincs műsor, akkor a körülöttem lévő emberek sokszor rám szólnak, hogy: nem műsorban vagy, beszélj kevesebbet. Nem vettem észre, de akkor egyfolytában beszélek a magánéletbe, hogy ha nincs műsor. Szóval nekem az nagyon kell."

Pannon RTV

Molnár Lajkó Anett a Pannon Reggeli legfrissebb tagja, szeptemberben csatlakozott a három muskétáshoz.

"Úgy érzem, hogy sikerült belerázódnom a Pannon Reggelizésbe és nyilván a fiúk is mindenben a segítségemre voltak, illetve a hallgatóktól is rengeteg visszajelzést kaptunk. Kicsit megijedtem, hogy hosszabb szünetre kell elvonulnunk a járvány miatt. Úgy érzem, hogy lehet emiatt egy kicsit kiestem a ritmusból és tartok a jövő heti kezdéstől egyébként de nyilván, amikor elindul majd az adás, akkor majd meg fogok nyugodni és minden rendszerint zajlik majd és menni fog a műsorvezetés újra."

Pannon RTV

A Pannon Reggeli műsorvezetői bíznak abban, hogy nem lesz szükség újabb kényszerleállásra.

Brasnyó Zoltán, a Pannon Reggeli műsorvezetője: "Bízunk benne, hogy ez a műsor újra elindulhat a régi kerékvágásban és, hogy mindazt megvalósítsuk amit tavaly terveztünk és sajnos nem jött össze. Gondolok itt a terepi műsorokra, a kapcsolásokra a még több játékra, úgyhogy mindenképpen ajánlom a műsort, mind a négyen itt vagyunk, egészségesek vagyunk, minden rendben van. Elöljáróban el tudom azt mondani, hogy hétfőn mindjárt bejelentünk egy nagyszabású nyereményjátékot, érdemes lesz bennünket hallgatni, érdemes lesz a 91,5-tel tartani."

A játékról egyelőre annyit, hogy Vajdaság legvidámabb munkahelyi csapatát keressük. A győztesek tárgyjutalmat kapnak, emellett szerepelhetnek is a Pannon Reggeli műsorában.

Pannon Reggeli
műsor
Pannon Rádió
újrakezdés
nyereményjáték

Most

07:52, Frissítve: 09:39

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.