Ugrás a tartalomra
Pixabay/eloigomez/Illusztráció

A hétvégén tartják a Serbia Fashion Weeket

2020.06.23
15:31
2020.06.23
15:59
Forrás
Vajdasági RTV
A szerbiai divathetet június 26-a és 29-e között Újvidéken tartják. A tizennegyedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményt az érvényes járványügyi előírások betartása mellett tervezik megtartani.

A program is módosul és igazodik a helyzethez, kiállításokra és kerekasztal-beszélgetésekre helyezve a hangsúlyt. A témák közt fog szerepelni a divat a koronavírus-járvány idején, és a bevásárlás alakulása a Covid-19 után.

Több helyszínen is tartanak kiállítást egyetemisták alkotásaiból, és a járvány miatt polcokon maradt új divatgyűjtemények darabjaiból.

Serbia Fashion Week
Újvidék
divathét
divat

Most

15:24, Frissítve: 15:36

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.