Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztian

Hétvégére felmelegszik a levegő

2020-11-30
14:21
Forrás
Szerbiai RTV, hidmet.gov.rs, koponyeg.hu
Kedden többnyire derült, helyenként felhős időre van kilátás térségünkben. A hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul, a nap végére azonban megerősödhet a délkeleti szél.

Szerdától felhős, szeles időnk lesz. A szél Dél-Bánátban viharossá is fokozódhat. Csütörtökön és pénteken már a csapadék is megérkezik.

A hétvégére azonban ismét száraz és melegebb lesz az időjárás. A nappali csúcshőmérséklet akár a 12 Celsius-fokot is elérheti.

időjárás
felmelegedés

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.