Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hideg, komor nappal indul a december

2020-12-01
08:41
Forrás
accuweather.com
Erősen ködös, jeges reggellel indult a december. A nap további része is igen komor marad - az előrejelzések szerint. Felhős időre számíthatunk, időnként azonban kisüthet a nap.

A minimum hőmérséklet -4 és -1, a maximum pedig 2 és 4 között alakul. Szerdán sem lesz ez másként. Felhős, mérsékelten szeles időre számíthatunk. Ködre is figyelmeztetnek a meteorológusok. Ma és holnap száraz időt mutatnak az előrejelzések, csütörtökön azonban rövidebb esőzés is várható. A legalacsonyabb hőmérsékletet -1 és 2 Celsius-fok között mérhetjük majd, míg a legmagasabb elérheti akár a 8 fokot is. Péntektől pedig tovább melegszik az idő. A hőmérséklet elérheti a 9 Celsius-fokot szeles időjárás mellett. Szombatra és vasárnapra pedig már 11 fokot jósolnak.

időjárás-előrejelzés
időjárás

Most

22:36, Frissítve: 22:43

Újra beindul a kulturális élet a Cnesában

A szigorítások és a polgárok megóvása érdekében minden kulturális programot le kellett mondani a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben az elmúlt időszakban.
22:05

Online gazdafórum hetente kétszer

Az online előadások nézettségével a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége nagyon elégedett, de abban is bíznak, hogy a jövőben ez a létszám még emelkedni fog. Feldogozzák a támogatásokat és a pályázati lehetőségeket is az idei évre.
21:26

Folyamatosan érkezik a védőoltás Szerbiába

Szerbiának nagy mennyiségű védőoltást sikerült biztosítania, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy a lakosság 50-60-70 százalékát be lehessen oltani. Ezért nagyon fontos, hogy először azokat oltsuk be, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve.
20:49, Frissítve: 21:12

Döcögve az EU felé

A koronavírus-járványt is lehet okolni azért, hogy 2020-ban egyetlen csatlakozási fejezetet sem nyitottak meg. Ugyanakkor az integrációs bizottság alapfeladata a törvények összehangolása az uniós elvárásokkal, és ezen is van még javítanivaló.

Népszerű