Ugrás a tartalomra
Tanjug/Nenad Mihajlović

Hidegebb napok jönnek

2021.11.29
08:09
2021.11.29
14:50
Forrás
RHMZ
Az ország egyes részein 10 fokkal csökken a hőmérséklet és havazás is várható.

A lassan térségünkbe érkező hideg légtömeg magával hozza az igazi telet. Ma is helyenkénti csapadékra számíthatunk, a hegyeken és az alacsonyabban fekvő területeken pedig havazhat is. Ma a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul. A délutáni és az esti órákban további lehűlés várható. A hét elejét mérsékelt, nyugati és északnyugati szél kíséri. A legalacsonyabb hőmérséklet a közelgő hétvégéig mínusz öt fok körül alakul.

Változékony időjárásra számíthatunk a következő napokban térségünkben, csapadék is előfordulhat, ugyanakkor hosszabb napos időszakok is lehetnek.  Kedden éjszaka gyenge hózápor, kisebb havazás is elképzelhető, a leghidegebb órákban -2 fok körül alakul a hőmérséklet. Szerdától azonban ismét melegszik az idő, néhány órára a nap is kisüt, majd csütörtökön újra egyre többfelé várható csapadék.

időjárás

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.